Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Kwaliteit van zorg voor patiënten met alvleesklierkanker, met een focus op ouderen

Kwaliteit van zorg voor patiënten met alvleesklierkanker, met een focus op ouderen

Door:
dr. L.G.M. van der Geest
dr. L.G.M. van der Geest

onderzoeker, IKNL, locatie Utrecht

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 15 februari 2019 promoveerde L.G.M. van der Geest (IKNL) aan de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift getiteld ‘Quality of care for pancreatic cancer patients, with focus on the elderly’. Het onderzoek kwam tot stand via samenwerking van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de afdeling HPB-chirurgie in het Amsterdam UMC, locatie AMC, onder begeleiding van promotoren prof. dr. O.R. Busch en prof. dr. V.E. Lemmens, en co-promotor prof. dr. M.G. Besselink. Hieronder staan de belangrijkste bevindingen. Een digitale versie van de thesis is te vinden op www.dare.uva.nl, zoek op Van der Geest, LGM.

https://dare.uva.nl/search?identifier=44d45dae-838e-4b1b-9fa7-192ea245c8df.

(NED TIJDSCHR ONCOL 2019;16:253–5)

Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% btw
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.