Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Borstkanker: screening, behandeling en nacontrole – studies gebaseerd op de Nederlandse Kankerregistratie

Borstkanker: screening, behandeling en nacontrole – studies gebaseerd op de Nederlandse Kankerregistratie

Door:
dr. L. de Munck
dr. L. de Munck

onderzoeker, afdeling Research and Development, IKNL

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 30 november 2020 promoveerde L. de Munck aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift getiteld ‘Borstkanker: screening, behandeling en nacontrole. Studies gebaseerd op de Nederlandse Kankerregistratie’. Het onderzoek werd uitgevoerd bij het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), onder begeleiding van de promotoren prof. dr. G.H. de Bock (UMCG) en prof. dr. S. Siesling (Universiteit Twente/IKNL). Hieronder staan de belangrijkste bevindingen beschreven. Een digitale versie van het proefschrift is beschikbaar in het digitale archief van de Rijksuniversiteit Groningen: https://doi.org/10.33612/diss.144606375. (NED TIJDSCHR ONCOL 2021;18:96-8)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.