Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Kwaliteitsverbetering van de beoordeling van biomarkers bij borstkanker

Kwaliteitsverbetering van de beoordeling van biomarkers bij borstkanker

Door:
dr. C. van Dooijeweert
dr. C. van Dooijeweert

anios interne geneeskunde, afdeling Interne Geneeskunde, Meander MC

Meer informatie en artikelen van deze auteur

SAMENVATTING

Op 29 september 2020 promoveerde C. van Dooijeweert aan de Universiteit van Utrecht op het proefschrift getiteld ‘Quality improvement of biomarker assessment in breast cancer’. Het onderzoek in dit proefschrift werd mogelijk gemaakt door de Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS). Dit promotieonderzoek werd begeleid door prof. dr. Van Diest, prof. dr. Van der Wall, dr. Baas (allen uit het UMC Utrecht) en dr. Deckers, epidemioloog bij Stichting PALGA. De belangrijkste bevindingen worden hieronder beschreven.

  (NED TIJDSCHR ONCOL 2021;18:32-4)  
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.