Home » Tijdschriftartikelen » proefschriftbespreking » Hoogrisicoblaascarcinoom: stadiëring, risico-evaluatie en behandelmogelijkheden

Hoogrisicoblaascarcinoom: stadiëring, risico-evaluatie en behandelmogelijkheden

Door:
dr. R.P. Meijer
dr. R.P. Meijer

uroloog, afdeling Urologie, UMC Utrecht

Meer informatie en artikelen van deze auteur

Samenvatting

Op 23 januari 2014 promoveerde dr. R.P. Meijer aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zijn promotieonderzoek, getiteld ‘High risk bladder cancer: staging, risk assessment and treatment options’ onder begeleiding van promotor prof. dr. S. Horenblas en copromotor dr. A. Bex, beiden verbonden aan de afdeling Urologie van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Dit artikel beschrijft de belangrijkste bevindingen van zijn proefschrift. (NED TIJDSCHR ONCOL 2014;11:125–7)
Om het volledige artikel te kunnen lezen, heeft u de volgende mogelijkheden:


* (dit is alleen mogelijk voor Medisch Specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist met BIG nr. met voorschrijfbevoegdheid werkzaam binnen de oncologie in Nederland)

Koop nu voor €1,80 Inclusief 21% BTW
Deze PDF is eigendom van NTvO uitgegeven door Ariez B.V. en mag niet elders worden gepubliceerd of gebruikt.
Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.