Borstkankervereniging Jubileumcongres

februari 2020 Agenda Eline Feenstra

Borstkankervereniging Nederland bestaat 40 jaar en Oncogen 5 jaar! Dat vieren ze met een jubileumcongres voor mensen die borstkanker hebben of hebben gehad, mensen met uitgezaaide borstkanker, erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker en hun naasten, op 21 maart.

Er zijn drie grote zalen, met elk een eigen thema:

– Diagnose en behandeling
– Leven met en na borstkanker
– Erfelijkheid

Sprekers uit verschillende ziekenhuizen blikken kort terug op de afgelopen 40 jaar, geven de huidige stand van de wetenschap en behandeling en gunnen ons een blik in de toekomst. Natuurlijk komen er ook (ex-)patiënten aan het woord. Als publiek krijg je gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen, de mensen van BVN/Oncogen en experts en lotgenoten te ontmoeten.

Naast de lezingen is er een Lotgenotenlounge met onder meer een show & tell over borstreconstructie, yoga, zelfcompassie les, make up-advies, muziek, massage, lekker eten en drinken en stands vol informatie.

Als je lid bent van Borstkankervereniging Nederland/Oncogen heb je gratis toegang. Hierover heb je inmiddels per mail of post bericht gekregen. Voor wie geen lid is: een toegangsticket kost 25 euro.

Meer over het programma en aanmelden lees je op de website: https://borstkanker.nl/nl/jubileumcongres