Aanbevolen

Dr. Robin Cornelissen is longarts in het Erasmus MC in Rotterdam met als aandachtsgebied de thoracale oncologie. Hij spreekt over… Lees verder »

Oncoguide is een app voor zorgprofessionals die is ontwikkeld door het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). De app biedt onder meer… Lees verder »

Actueel

Waar kwam het nieuwe coronavirus vandaan, hoe verspreidde het zich zo snel – en wat nu? Global Health expert Alanna… Lees verder »

Opioïdrotatie (of opioïdswitch) is het vervangen van het ene opioïd door een ander of het veranderen van de toedieningsweg, met… Lees verder »

Congresdossier

Vijfjaarsdata van de fase Ib KEYNOTE-001-studie laten zien dat behandeling met pembrolizumab effectief en verdraagbaar is bij patiënten met gevorderde… Lees verder »

De coronacrisis zorgt er over de hele wereld voor dat allerlei evenementen niet doorgaan of uitgesteld worden. Zoals bijvoorbeeld de… Lees verder »

Farma Nieuws

Het Europees geneesmiddelen agentschap (EMA) heeft het middel darolutamide (door Bayer uitgebracht onder de merknaam Nubeqa®) goedgekeurd voor de Europese… Lees verder »

Een combinatie van neoadjuvante chemotherapie met pembrolizumab resulteert in een significant verhoogd percentage complete responsen bij triple-negatieve borstkankerpatiënten. Deze resultaten… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

juli

za18jul(jul 18)08:00wo22(jul 22)12:3010th AHNS Annual MeetingSurvivorship through Quality & InnovationHyatt Regency Chicago, 151 East Wacker Drive, Chicago, Illinois,

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.