Aanbevolen

GYNAECOLOGISCHE KANKER FASE III NORA STUDIE: NIRAPARIB-ONDERHOUDSTHERAPIE DOELTREFFEND BIJ PLATINAGEVOELIG RECIDIEF OVARIUMCARCINOOMNiraparib is door de FDA en de EMA goedgekeurd… Lees verder »

In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie, worden de meest recente ontwikkelingen binnen… Lees verder »

Actueel

In een nieuw onderzoek van Pinyopornpanish en collega’s is er een schatting gemaakt van de jaarlijkse incidentie van hepatocellulair carcinoom… Lees verder »

Hersentumoren zijn de belangrijkste oorzaak van ziektegerelateerde sterfte bij kinderen. Medulloblastoma is de meest voorkomende kwaadaardige embryonale hersentumor. Dr. Sarah… Lees verder »

Congresdossier

Na decennia van controverse rond de rol van postoperatieve radiotherapie (PORT) bij compleet gereseceerd niet-kleincellig longcarcinoom (‘non-small cell lung cancer’,… Lees verder »

Ipilimumab is goedgekeurd voor hoogrisico gereseceerd stadium IIIA-C melanoom, gebaseerd op de significante betere recidiefvrije overleving (‘recurrence-free survival’, RFS) en… Lees verder »

Farma Nieuws

Poly-adenosinedifosfaat (ADP)-ribose polymeraseremmers, zoals olaparib, richten zich op kankers met een defect in homologe recombinatiereparatie. Er is momenteel behoefte aan… Lees verder »

EDITOR’S PICK VAN PROF. REMCO DE BREE, HOOFD-HALS ONCOLOGISCH CHIRURG, UMC UTRECHT    De combinatie van nivolumab plus ipilimumab is… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

september, 2021

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.