Aanbevolen

HPV

Er zijn grote verschillen in de mortaliteit van hoofd-halskankers. Een nieuwe studie heeft recent aangetoond dat de kortetermijnmortaliteit van patiënten… Lees verder »

Een grote meta-analyse is uitgevoerd waar de werkzaamheid en veiligheid van verschillende endoscopische operatiebehandelingen voor benigne prostaathyperplasie zijn onderzocht. Hierin… Lees verder »

Actueel

De prevalentie van colorectaal carcinoom staat tot op heden nog steeds op nummer drie in Nederland. De jaarlijkse incidentie wordt… Lees verder »

Een bevolkingsonderzoek naar longkanker kan in Groot-Brittannië 5.000 levens per jaar sparen, denken Britse kankerexperts. Deze week doet het onderzoeksinstituut… Lees verder »

Congresdossier

De fase III CheckMate 067-studie toonde eerder al een significante verlenging van de totale overleving (OS) en de progressievrije overleving… Lees verder »

Presentatie door: Suresh Ramalingam, MD, PhD, Emory University, Winship Cancer Institute, Atlanta, GA, Verenigde Staten. Gehouden tijdens ESMO 2019 in… Lees verder »

Farma Nieuws

Bayer heeft recent aangekondigd dat de Europese Commissie een vergunning heeft verleend voor het gebruik van het middel Vitrakvi® (larotrectinib)… Lees verder »

Het borstkankermedicijn Herceptin® (trastuzumab) heeft er weer een goedkopere concurrent bij. In de Verenigde Staten heeft de Food and Drug… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

januari

27janallday01febE-health weekAfas Circustheater, Den Haag

31jan(jan 31)07:0003feb(feb 3)12:00SIO 2020: World Conference on Interventional OncologySociety of Interventional OncologyNew Orleans Marriott, 555 Canal Street New Orleans, LA 70130, US

31jan(jan 31)08:0003feb(feb 3)20:00Society of Interventional OncologyNew Orleans, Louisiana

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.