Aanbevolen

Een humaan papillomavirus (HPV)-infectie is een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare infecties. Slechts een klein percentage van deze infecties… Lees verder »

Baarmoederhalskanker is op grote schaal te voorkomen door middel van screening, maar er is weinig bekend over de duur van… Lees verder »

Actueel

Waar kwam het nieuwe coronavirus vandaan, hoe verspreidde het zich zo snel – en wat nu? Global Health expert Alanna… Lees verder »

Opioïdrotatie (of opioïdswitch) is het vervangen van het ene opioïd door een ander of het veranderen van de toedieningsweg, met… Lees verder »

Congresdossier

De coronacrisis zorgt er over de hele wereld voor dat allerlei evenementen niet doorgaan of uitgesteld worden. Zoals bijvoorbeeld de… Lees verder »

De fase III CheckMate 067-studie toonde eerder al een significante verlenging van de totale overleving (OS) en de progressievrije overleving… Lees verder »

Farma Nieuws

Een combinatie van neoadjuvante chemotherapie met pembrolizumab resulteert in een significant verhoogd percentage complete responsen bij triple-negatieve borstkankerpatiënten. Deze resultaten… Lees verder »

De COVID-19 pandemie heeft de farmaceutische wereld stevig in zijn greep. Niet alleen omdat vrijwel elke fabrikant koortsachtig op zoek… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

april

wo15apr(apr 15)12:00za18(apr 18)12:15ELCC 2020 - European Lung Cancer CongressEuropean Lung Cancer CongressPalexpo Geneve, Route François-Peyrot 30

do16apr(apr 16)13:00vr17(apr 17)13:00ICRR 2020International Conference on Radiography and RadiologyNog niet bekend

vr17apr09:3011:00Congres Kanker & LevenTaskforce Cancer SurvivorshipAntropia Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.