Aanbevolen door de hoofdredactie

LONGKANKERTRASTUZUMAB-DERUXTECAN BLIJKT EFFECTIEF BIJ HER2-GEMUTEERD NIET KLEINCELLIGE LONGKANKERDe inzet van trastuzumab-deruxtecan (T-DXd) als behandeling voor patiënten met HER2-gemuteerd niet-kleincellig longcarcinoom (‘non-small… Lees verder »

In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie, worden de meest recente ontwikkelingen binnen… Lees verder »

Actueel

In een nieuwe studie van dr. Johannes Fahrmann en collega’s, onlangs gepubliceerd in Journal of Clinical Oncology, werd getracht een… Lees verder »

Editor’s pick van dr. Cor de Kroon, gynaecoloog-oncoloog, Leids Universitair Medisch Centrum   Ototoxiciteit is een vaak vastgestelde ernstige bijwerking… Lees verder »

Congresdossier

Tijdens het jaarlijkse congres van de European Society for Medical Oncology (ESMO) zijn nieuwe data gepresenteerd over het middel ribociclib… Lees verder »

Na decennia van controverse rond de rol van postoperatieve radiotherapie (PORT) bij compleet gereseceerd niet-kleincellig longcarcinoom (‘non-small cell lung cancer’,… Lees verder »

Nieuws uit farma

Het medicijnbeoordelingsorgaan CHMP van het Europees Medicijn Agentschap EMA heeft op 16 december positief geadviseerd over een indicatieuitbreiding van het… Lees verder »

Editor’s pick van dr. Cor de Kroon, gynaecoloog-oncoloog, Leids Universitair Medisch Centrum   Basaalcelcarcinoom (BCC) is de meest voorkomende vorm… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

januari

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2022 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.