Aanbevolen door de hoofdredactie

ONCOTRIALS IMMUUNTHERAPIE OOK EFFECTIEF BIJ ONDERVERTEGENWOORDIGDE POPULAITIE MET NSCLC Immuuntherapie is een belangrijke behandelmethode van gevorderde niet-kleincellige longkanker (‘non-small cell… Lees verder »

In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie, worden de meest recente ontwikkelingen binnen… Lees verder »

Actueel

Beslissingen over de behandeling van prostaatkanker zijn complex. Dit geldt vooral voor mannen met prostaatkanker in een vroeger stadium, waarbij… Lees verder »

Patiënten en artsen verwachten (meer) mentale en emotionele ondersteuning van de farmaceutische industrie tijdens behandeltraject maar vooral daarna. Dat is… Lees verder »

Congresdossier

Tijdens het jaarlijkse congres van de European Society for Medical Oncology (ESMO) zijn nieuwe data gepresenteerd over het middel ribociclib… Lees verder »

Na decennia van controverse rond de rol van postoperatieve radiotherapie (PORT) bij compleet gereseceerd niet-kleincellig longcarcinoom (‘non-small cell lung cancer’,… Lees verder »

Nieuws uit farma

Uit resultaten van de ARROW-studie komt naar voren dat pralsetinib een veelbelovende behandeling kan zijn voor patiënten met RET-fusiepositieve NSCLC…. Lees verder »

In een recent onderzoek door Gainor et al. is gevonden dat pralsetinib een veelbelovende behandeloptie is voor RET-fusie-eiwit positieve patiënten… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

oktober

do21okt(okt 21)09:00zo24(okt 24)17:00SIOP 2021

ma25okt(okt 25)09:00wo27(okt 27)15:004th International Conference On Women Health And Breast Cancer

do28okt17:0020:00Virtual EventOnline symposium: stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.