Aanbevolen door de hoofdredactie

GYNAECOLOGISCHE KANKER FASE III NORA STUDIE: NIRAPARIB-ONDERHOUDSTHERAPIE DOELTREFFEND BIJ PLATINAGEVOELIG RECIDIEF OVARIUMCARCINOOMNiraparib is door de FDA en de EMA goedgekeurd… Lees verder »

In deze speciale uitgave, samengesteld door de uitgever van het Nederlands Tijdschrift voor Oncologie, worden de meest recente ontwikkelingen binnen… Lees verder »

Actueel

In een nieuwe studie werd onderzoek gedaan naar de bruikbaarheid van biomarkers, echo (‘ultrasound’, US) en US-gereguleerde diffuse opticale tomografie… Lees verder »

Aan de Technische Universiteit van Denemarken heeft promovendus Jeppe Thagaard een lerend algoritme ontwikkeld dat in staat is om aan… Lees verder »

Congresdossier

Na decennia van controverse rond de rol van postoperatieve radiotherapie (PORT) bij compleet gereseceerd niet-kleincellig longcarcinoom (‘non-small cell lung cancer’,… Lees verder »

Ipilimumab is goedgekeurd voor hoogrisico gereseceerd stadium IIIA-C melanoom, gebaseerd op de significante betere recidiefvrije overleving (‘recurrence-free survival’, RFS) en… Lees verder »

Nieuws uit farma

Uit resultaten van de ARROW-studie komt naar voren dat pralsetinib een veelbelovende behandeling kan zijn voor patiënten met RET-fusiepositieve NSCLC…. Lees verder »

In een recent onderzoek door Gainor et al. is gevonden dat pralsetinib een veelbelovende behandeloptie is voor RET-fusie-eiwit positieve patiënten… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

september

wo22sep(sep 22)09:00za25(sep 25)16:00SIS World Congress On Breast Cancer and Breast Healthcare

do23sep19:3021:00Virtual EventBeeldgestuurde therapie 2021, Online publiekslezing.

za25sep(sep 25)09:00zo26(sep 26)16:00Moved OnlineEANO 2021 Meeting

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2021 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.