Aanbevolen door de hoofdredactie

Kankers in een laat stadium hebben vaak geen effectieve behandelingsoptie. De overlevingskansen nemen aanzienlijk toe wanneer kanker in een vroeg… Lees verder »

melanoom

De 4-jaars update van de COLUMBUS-studie toont een langdurig aanhoudend voordeel aan in uitkomst voor zowel de mediane totale overleving… Lees verder »

Actueel

Hoewel chirurgische verwijdering de beste kans op genezing biedt voor patiënten met gelokaliseerd, reseceerbaar intrahepatisch cholangiocarcinoom (ICC), blijft de prognose… Lees verder »

Kunstmatige intelligentie AI

Kunstmatige intelligentie (AI) rukt steeds verder op in de wereld van de zorg. Maar soms is het moeilijk om bij… Lees verder »

Congresdossier

In deze (Engelse) podcast vertelt prof. dr. Egbert Smit over de interimresultaten van de DESTINY-Lung01-studie. In dit onderzoek werden patiënten… Lees verder »

Podcast met dr. Nadia Harbeck

In deze (Engelse) podcast bespreekt Nadia Harbeck de primaire analyse van de fase III KAITLIN-studie. In deze studie is de… Lees verder »

Nieuws uit farma

Het Nederlandse farmabedrijf Byondis is gestart met een fase II studie naar de werkzaamheid en het bijwerkingenprofiel van een nieuwe… Lees verder »

Cambrelizumab in oesophagus squamous cell carcinoma

Patiënten met gevorderde of gemetastaseerde oesofageaal plaveiselcelcarcinoom hebben vaak een slechte prognose en weinig behandelmethoden tot hun beschikking na de… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

augustus

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.