Aanbevolen door de hoofdredactie

Hepatocellulair carcinoom (HCC) is een hardnekkige kanker met een hoog sterftecijfer. Transarteriële chemo-embolisatie (TACE), een niet-curatieve methode, is op het… Lees verder »

melanoom

De 4-jaars update van de COLUMBUS-studie toont een langdurig aanhoudend voordeel aan in uitkomst voor zowel de mediane totale overleving… Lees verder »

Actueel

De European Society for Medical Oncology (ESMO) heeft op 25 augustus aanbevelingen doen uitgaan over het gebruik van next-generation sequencing… Lees verder »

Hoewel chirurgische verwijdering de beste kans op genezing biedt voor patiënten met gelokaliseerd, reseceerbaar intrahepatisch cholangiocarcinoom (ICC), blijft de prognose… Lees verder »

Congresdossier

In deze podcast vertelt Dr. Luis Paz-Ares over de resultaten van de CASPIAN-studie. Luister nu en hoor meer over de… Lees verder »

In deze (Engelse) podcast vertelt prof. dr. Egbert Smit over de interimresultaten van de DESTINY-Lung01-studie. In dit onderzoek werden patiënten… Lees verder »

Nieuws uit farma

Durvalumab + chemotherapie in EU goedgekeurd als eerstelijnsbehandeling bij vergevorderde longkanker

Het monoklonale antilichaam durvalumab is in de Europese Unie goedgekeurd als eerstelijnsbehandeling bij volwassenen met vergevorderde kleincellige longkanker (‘extensive-stage small… Lees verder »

Het Nederlandse farmabedrijf Byondis is gestart met een fase II studie naar de werkzaamheid en het bijwerkingenprofiel van een nieuwe… Lees verder »

Eerdere nummers

Agenda

september

Geen evenementen

Ontvang ook onze nieuwsbrief per mail: Inschrijven
© 2020 NTVO
X

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.